Proclaimer

De gemeente Elburg is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan horen wij dat graag per e-mail van u via gemeente@elburg.nl Bij voorbaat hartelijk dank!


Privacy

De gemeente Elburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens in verband met het gebruik van www.elburg.nl. Informatie over bezoeken aan www.elburg.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en niet gebruikt ter identificatie van individuele personen. De naam- en adres- en telefoongegevens die worden opgegeven voor de beantwoording van een e-mail, zullen alleen voor dit doel door de gemeente Elburg worden gebruikt.
 

Copyright

De gemeente Elburg behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van de gemeente Elburg verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's, grafische voorstellingen en fotomateriaal. Niets uit de informatie mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.

Wanneer derden foto's ter beschikking stellen voor publicatie op deze internetsite doen zij daarmee afstand van hun auteursrecht, recht op handelsmerk en andere intellectuele rechten.